free-Koray Avcı - Gidiyorum (Official Video) - Mp3 indir
Keşfet
Bağlan
Koray Avcı - Gidiyorum (Official Video)
Ekle
Koray AVCI
2 weeks ago
Yorumlarınızı tek tek okuyorum. Sizler ve yorumlarınız benim için çok kıymetlisiniz. Teşekkürler sevgili dostlar 🙏💐
ERKAN ÇELİK
1 week ago
Sezen Aksu yazıyorsa,Koray Avcı gidiyorsa vardır bir bildikleri..
K E
1 day ago
Sezen Aksunun hediyesiymiş şarkı siz ne güzel kendini müziğe adamış insanlarsınız seviliyorsunuz...
mehmet ozerkan
2 days ago
Civi cakma sahnesi biraz dandik olmus gerisi super, agzina saglik. Insaatta amele oldugum icin elestiri yapma hakkimi kullaniyorum
Ada Hasar
4 days ago
4.19 sn lik bir şarkıda kaç kere gittim sayamadım...
Melih
1 week ago
Sana geç kaldıktan sonra\nhiçbir şeye yetişmemeye karar verdim\n- M.Ç
hüseyin aras
2 days ago
Cansın üstad Bursa’dan bir garip mechül
Sümeyye Ersari
4 days ago
Bilirsin gittim demem ben..\nBilirim çünkü...\nGiden ben olsam da \nÇoktan gitmiştir benden, \nBeni gitmeye mecbur eden.
En İyi Müzik
3 days ago
*Koray Avcı geri dönüyor. Söz & Müzik: Sezen Aksu daha ne olsun*
SÜLEYMAN ÇAKIR
2 weeks ago
O KADAR YORUMUN İÇİNDEN BUNU GÖREN VE LIKE ATAN EY GÜZEL İNSAN UMARIM YARIN GÜZEL HABER ALIRSIN..
İsmet Söylemez
5 days ago
Gidene mi zor kalana mı zor cümlesi çok önemli ben kalan oldum hep giden hep mutlu oldu
sude e
4 days ago
Kokun hâla üzerimde 😔
kerim gözütok
3 days ago
Çok iyi soylemissiniz gerçekten efkarlandim yine
Tayfun Kara
3 days ago
Gercekten agzina saglik cok guzel okumuşsunuz antalya serikten saygilar
muverrih _
2 weeks ago
Gidemiyorsun benden,\nAma kalamıyorsun da.\nHem seveyim diyorsun,\nHem üzeyim.\nHem yakayım,\nHem söndüreyim.\nAma hepsini ben yapayım.\nGüzel sevemeyeceksen,\nBırak beni.\nİncitme.\nYıpratma.\nYakıp,yıkma.\nGüzel anılar bırakamayacaksan yarınlarıma,\nŞimdilerimi karartma.\nYapma bunu bana,\nUmut verip de,\nUmutsuzluğa sokma.\nSevmiş gibi gözüküp,\nKalbime hançeri sokma.\nYorgunum artık,\nGücüm yok,\nToparlanmaya.\nBeni daha fazla yorma.\nSevgi veremeyeceğin çiçekleri,\nKalbimde açma.\nHayatıma ansızın girip,\nO kadar şey yaşadıktan sonra,\nAnsızın çıkma.\nVicdanın varsa,\nSevgiyle atan kalbi,\nSevgisizlik içinde boğma.
Kaan Bey
3 days ago
Sezen Aksunun yüreğine saglik ,senin de sesine saglik Koray Avcı harikasiniz
Deniz Gül
3 days ago
Kendi yazdığımı okuyamıyorum ağlamaktan yazdığım yaşadığım hissettiğim herhalde ondan ama okumalıyım düzen yapıcam çünkü sıralama şart
Gülay Bölükbaşı
6 days ago
Efsane beni benden aldı hiç bıkmadan sürekli dinledim..yüreğinize sağlık çok güzel okumuşş 👏👏👏
Özlem T.
21 hours ago
Sezen yazmış sen söylemişsen tadından yenmez elbet, yüreğinize sağlık be..🙏🏼
sohail marzban
1 week ago
Sana geç kaldiktan sonra \nHiçbir şeye yetişmemeye karar verdim.